gelderland

De Nederlandse Vereniging van Binnenhavens houdt haar jaarcongres dit jaar aan boord van het prachtige passagiersschip Grace Kelly, varende bij Tiel. Het congres heeft als thema ‘Samenwerken en versterken’ en vindt plaats op vrijdag 2 oktober.

Sprekers bij het NVB-jaarcongres zijn onder andere voorzitter van de NVB Marijke van Haaren, gedeputeerde van de provincie Gelderland Conny Bieze, directeur Marco Harteman van Harteman Zand- & Grindhandel en de Tielse Loswal Combinatie. Er zal volop gelegenheid zijn voor discussie en netwerken, terwijl de Grace Kelly door het Gelderse landschap vaart. Ook een bezichtiging van de containerterminal van Tiel staat op het programma.

Meer info en aanmelden: klik hier.

De foto is een still van de youtube-film behorende bij het NVB-congres.

Over MCA Brabant

MCA Brabant is het Multimodaal Coördinatie- en Adviescentrum Brabant, een kennis- en netwerkorganisatie voor Brabant. MCA Brabant brengt bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen bij elkaar en adviseert over multimodaal transport. Tevens signaleert MCA Brabant trends en ontwikkelingen op het gebied van multimodaal goederenvervoer, initieert en begeleidt multimodale initiatieven van marktpartijen, en vergaart, ontwikkelt en verspreidt kennis en informatie.