gelderland

De Nederlandse Vereniging van Binnenhavens houdt haar jaarcongres dit jaar aan boord van het prachtige passagiersschip Grace Kelly, varende bij Tiel. Het congres heeft als thema ‘Samenwerken en versterken’ en vindt plaats op vrijdag 2 oktober.

Sprekers bij het NVB-jaarcongres zijn onder andere voorzitter van de NVB Marijke van Haaren, gedeputeerde van de provincie Gelderland Conny Bieze, directeur Marco Harteman van Harteman Zand- & Grindhandel en de Tielse Loswal Combinatie. Er zal volop gelegenheid zijn voor discussie en netwerken, terwijl de Grace Kelly door het Gelderse landschap vaart. Ook een bezichtiging van de containerterminal van Tiel staat op het programma.

Meer info en aanmelden: klik hier.

De foto is een still van de youtube-film behorende bij het NVB-congres.

Over het MCA

MCA is het Multimodaal Coördinatie- en Adviescentrum Brabant. Sinds 1998 bevordert het MCA met veel succes de ontwikkeling van multimodale transporten door de provincie Noord-Brabant. Jaarlijks wordt meer dan een miljoen ton goederen multimodaal door Brabant vervoerd, gebruik makend van slimme combinaties van de weg, het spoor en het water.