plaatje 4

Het Brabant Magazine publiceerde een originele 'infographic' over vervoer over water in Brabant. In één oogopslag wordt duidelijk hoe groot de impact is van multimodaal vervoer, met name dat over water.

Met name de verruiming van de kanalen in Brabant en de enorme toename daardoor van het aantal containers dat een enkel schip kan meenemen, springt in het oog. (Op het plaatje hierboven wordt de werking van de Watertruck uitgelegd)

 

 

Het digitale magazine presenteert in dezelfde uitgave ook de andere vervoersmodaliteiten met filmpjes en andere infographics. Abonneren op het magazine kan via deze link

plaatje 1

 

plaatje 2

 

 

 

Over MCA Brabant

MCA Brabant is het Multimodaal Coördinatie- en Adviescentrum Brabant, een kennis- en netwerkorganisatie voor Brabant. MCA Brabant brengt bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen bij elkaar en adviseert over multimodaal transport. Tevens signaleert MCA Brabant trends en ontwikkelingen op het gebied van multimodaal goederenvervoer, initieert en begeleidt multimodale initiatieven van marktpartijen, en vergaart, ontwikkelt en verspreidt kennis en informatie.