20160624 BrabantKennis AutomotiveNL 0001 9933 768x513
Er gebeurt veel in de provincie Noord-Brabant met betrekking tot innovatie en mobiliteit. Natuurlijk veel projecten waar het MCA bij is betrokken. Maar ook andere takken van sport in de mobiliteit zijn heel druk met innovatie. Onlangs kwam het Cahier #3 uit: Mobiliteit in Brabant, de weg vooruit!’.

(foto links) Vrijdag 24 juni gaf Carlo van de Weijer tijdens Mobility 2025 aan Christophe van der Maat, gedeputeerde Mobiliteit en Samenwerking van de provincie Noord-Brabant ‘Het Nieuwste Cahier #03: Mobiliteit in Brabant, de weg vooruit!’. Carlo van de TU Eindhoven is één van de auteurs van het Cahier. (Foto: Christ Clijsen)

Hiernaast kunt u klikken om het volledige Cahier in te kijken. cahier

Over MCA Brabant

MCA Brabant is het Multimodaal Coördinatie- en Adviescentrum Brabant, een kennis- en netwerkorganisatie voor Brabant. MCA Brabant brengt bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen bij elkaar en adviseert over multimodaal transport. Tevens signaleert MCA Brabant trends en ontwikkelingen op het gebied van multimodaal goederenvervoer, initieert en begeleidt multimodale initiatieven van marktpartijen, en vergaart, ontwikkelt en verspreidt kennis en informatie.