foto Suzanne Drs. Suzanne de Laat uit Eindhoven neemt vanaf maandag 27 november als officemanager bij MCA Brabant het komende halfjaar het werk over van Myriam van der Broek. Myriam is wegens ziekte enige tijd niet in staat te werken. 

Suzanne de Laat is Sociaal Geografe en actief geweest als ruimtelijk adviseur inzake vraagstukken op gemeentelijk en regionaal niveau. Tevens zette zij zich in als programmasecretaris naast de lector 'Regie Stedelijke Vernieuwing' voor de ontwikkeling van een nieuwe masteropleiding "Urban & Area Development", aangeboden door een samenwerkingsverband van drie Hogescholen.
Suzanne de Laat was vervolgens coördinator en officemanager bij een adviesbureau. Zelf zegt ze daarover: “De combinatie van organisatie en inhoud vind ik uitdagend en past bij me.” Ongetwijfeld zal ze ook bij MCA Brabant een nuttige bijdrage kunnen leveren op dat gebied.


Over het MCA

MCA is het Multimodaal Coördinatie- en Adviescentrum Brabant. Sinds 1998 bevordert het MCA met veel succes de ontwikkeling van multimodale transporten door de provincie Noord-Brabant. Jaarlijks wordt meer dan een miljoen ton goederen multimodaal door Brabant vervoerd, gebruik makend van slimme combinaties van de weg, het spoor en het water.