wilhelminakanaal
MCA Brabant zoekt een projectmanager voor de uitvoering van het Meerjarenplan 2018-2020. De projectmanager zal in samenwerking met directie en bestuur van MCA Brabant een aantal onderdelen van het plan onder zijn of haar hoede nemen en uitvoeren.
Voor deze functie komt in aanmerking iemand die vertrouwd is met de logistieke sector en affiniteit heeft met werken op het scheidsvlak tussen overheid en bedrijfsleven.


Gezocht wordt naar iemand die partijen kan verbinden, kan adviseren over multimodale ontwikkelingen en contacten onderhoudt met bedrijfsleven en overheden.
Klik op het plaatje om de complete profielomschrijving en andere informatie te downloaden.

 

Het MCA wil het multimodaal vervoer in Brabant bevorderen en bewustzijn creëren voor het toepassen van Modal shift in logistieke vervoersconcepten. Als bruggenbouwer, katalysator en “luis in de pels” levert MCA Brabant een essentiële bijdrage aan de benodigde revitalisatie en ontwikkeling van vaarwegen en spooraansluitingen in Brabant.

Over het MCA

MCA is het Multimodaal Coördinatie- en Adviescentrum Brabant. Sinds 1998 bevordert het MCA met veel succes de ontwikkeling van multimodale transporten door de provincie Noord-Brabant. Jaarlijks wordt meer dan een miljoen ton goederen multimodaal door Brabant vervoerd, gebruik makend van slimme combinaties van de weg, het spoor en het water.