beiden
Anton van Beers en Paul Goris treden toe tot de Raad van Advies van MCA Brabant. Beiden hebben hun sporen meer dan verdiend in de wereld van de logistiek. Zij vertegenwoordigen respectievelijk de Brabantse ondernemers en de binnenvaart in de Raad van Advies.

 

antonbeers 2Anton van Beers (1955) is momenteel managing director van de investeringsmaatschappij Westberg Beheer Sarl en voorzitter van BZW West Brabant, de Brabants-Zeeuwse Werkgeversvereniging.
Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst in het leiden van logistieke ondernemingen, onder andere de logistieke divisie van DSV Solutions, Frans Maas Logistics en Furness Logistics Nederland. Al sinds begin jaren ‘80 was hij werkzaam bij Furness, aanvankelijk als financial controller, later als managing director. Zijn opleidingen wijzen op een brede belangstelling voor zakelijke financiën. Anton van Beers heeft twee dochters en een kleindochter.

3409zwPaul Goris (1966) is eigenaar van K1 Port & Rail BVBA, waarmee hij grote logistieke en havenprojecten begeleidt. Hij is tevens voorzitter van het Centraal Bureau voor Rijn- en Binnenvaart en vicevoorzitter van de EBU (European Barge Union). Hij was lange tijd commercieel directeur van overslagbedrijf EMO op de Maasvlakte en voordien commercieel directeur van Railion, destijds de opvolger van NS Cargo. Bij dat laatste bedrijf werkte hij sinds 1995 na commercial director te zijn geweest bij VGL Rail Cargo, dochter van Nedlloyd Road Cargo. In die rol was hij actief betrokken bij de opzet van European Rail Shuttle. Zo kent hij van zowel de verschillende transportmodaliteiten als van de havens het klappen van de zweep. Paul Goris is getrouwd en heeft vier kinderen.

 

Over MCA Brabant

MCA Brabant is het Multimodaal Coördinatie- en Adviescentrum Brabant, een kennis- en netwerkorganisatie voor Brabant. MCA Brabant brengt bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen bij elkaar en adviseert over multimodaal transport. Tevens signaleert MCA Brabant trends en ontwikkelingen op het gebied van multimodaal goederenvervoer, initieert en begeleidt multimodale initiatieven van marktpartijen, en vergaart, ontwikkelt en verspreidt kennis en informatie.