gerarddegroot a2b
Gerard de Groot, algemeen directeur A2B-online Container, treedt per 1 augustus terug. Dit werd officieel bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van A2B-online Container. 

"Het is mooi geweest. Na 40 jaar actief te zijn geweest in de shortsea-branche is het tijd om het stokje over te geven", vertelt hij desgevraagd. "Ook de afgelopen jaren waarin wij A2B-online Container hebben kunnen opstarten en uitbouwen tot een volwassen organisatie waren fantastisch maar ook intensief. Er staat een prachtig bedrijf met een goede fundering en dus is het een prima moment."

"Ik blijf overigens nog wel verbonden aan het bedrijf om op de achtergrond een aantal projecten verder af te ronden, maar zal niet meer de dagelijkse verantwoordelijkheid hebben."

Dinant de Jong, de huidige directeur van de trailerdivisie, neemt de leiding per genoemde datum over en verder heeft het bedrijf al eerder dit jaar het directieteam versterkt met Bart van ’t Hof die als Group Sales Director verantwoordelijk is voor alle verkoopactiviteiten binnen A2B-online.

a2b 2 a2b 3 a2b 4


Over MCA Brabant

MCA Brabant is het Multimodaal Coördinatie- en Adviescentrum Brabant, een kennis- en netwerkorganisatie voor Brabant. MCA Brabant brengt bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen bij elkaar en adviseert over multimodaal transport. Tevens signaleert MCA Brabant trends en ontwikkelingen op het gebied van multimodaal goederenvervoer, initieert en begeleidt multimodale initiatieven van marktpartijen, en vergaart, ontwikkelt en verspreidt kennis en informatie.