renierlintjeMCA Brabant feliciteert Jan-Renier Swinkels met zijn benoeming tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Loco-burgemeester Ria van der Zanden van Laarbeek speldde hem donderdag 23 mei namens de Koning de bijbehorende versierselen op, bij de receptie wegens zijn terugtreden als CEO van Royal Swinkels Family Brewers.

Sinds 2007 was Jan-Renier Swinkels directievoorzitter van het familiebedrijf. Sindsdien groeide het naar een recordomzet, zowel nationaal als internationaal.
Swinkels Family Brewers wordt nationaal en internationaal gezien als een voorbeeldbedrijf op het gebied van productie en management. Niet in de laatste plaats ook op logistiek gebied, waarbij het vervoer van bier over water van meet af aan een belangrijke rol speelde. Zo was Jan Renier Swinkels ook betrokken bij de realisatie van het Máximakanaal. Duurzaamheid speelt op alle fronten een grote rol bij de onderneming in Lieshout. MCA Brabant hoopt nog lange tijd de plezierige samenwerking met hem voort te kunnen zetten.

Bron (en meer info over de indrukwekkende loopbaan van Jan-Renier Swinkels): Mooi Laarbeek

foto: Joost Duppen / Mooi Laarbeek

Over MCA Brabant

MCA Brabant is het Multimodaal Coördinatie- en Adviescentrum Brabant, een kennis- en netwerkorganisatie voor Brabant. MCA Brabant brengt bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen bij elkaar en adviseert over multimodaal transport. Tevens signaleert MCA Brabant trends en ontwikkelingen op het gebied van multimodaal goederenvervoer, initieert en begeleidt multimodale initiatieven van marktpartijen, en vergaart, ontwikkelt en verspreidt kennis en informatie.