log vastgoedDirecteur Hendrik-Jan van Engelen van MCA Brabant heeft een groot interview gegeven aan het magazine LogistiekVastgoed, dat maandag 8 juni uit is gekomen. Een diepgaand interview over de activiteiten die in Brabant worden uitgevoerd ten behoeve van de bevordering van multimodaal vervoer.

 

“De uitdaging is fors, de congestie op de wegen is een gegeven en dan gaan er de komende jaren ook nog eens veel infrastructurele werken plaatsvinden die in eerste instantie extra hinder opleveren”, opent Hendrik-Jan van engelen het interview. “De verkeersintensiteit zal naar verwachting verder toenemen. Het doorvoeren van een modal shift; goederenvervoer over water in plaats van de weg, biedt oplossingen hiervoor.”

Lees het hele artikel door hier te klikken.

Over MCA Brabant

MCA Brabant is het Multimodaal Coördinatie- en Adviescentrum Brabant, een kennis- en netwerkorganisatie voor Brabant. MCA Brabant brengt bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen bij elkaar en adviseert over multimodaal transport. Tevens signaleert MCA Brabant trends en ontwikkelingen op het gebied van multimodaal goederenvervoer, initieert en begeleidt multimodale initiatieven van marktpartijen, en vergaart, ontwikkelt en verspreidt kennis en informatie.