logo

NIEUWSBERICHT

Oud-directeur van MCA Brabant John Hondebrink is 30 april 2021 op 74-jarige leeftijd overleden. John Hondebrink was in 2009 de opvolger van MCA Brabant-oprichter Bert Hilberts en werd in december 2014 als directeur van MCA Brabant opgevolgd door Cees van Elk.

Bij zijn afscheid in december 2014 werd John Hondebrink door toenmalig gedeputeerde Ruud van Heugten geprezen om zijn onafhankelijkheid en de kritische houding in de relatie tussen de provincie en MCA Brabant. Ook toenmalig MCA Brabant-voorzitter Jan Kerkhof sprak vol lof over de inzet van John Hondebrink als directeur van de organisatie die zich inzet voor de bevordering van het multimodaal transport in Brabant.
Na zijn vertrek bij MCA Brabant was John Hondebrink actief als senior managementconsultant. Daarvoor was hij al werkzaam als senioradviseur voor bedrijven en reorganisaties. Bij Man Truck & Bus was hij servicemanager van 2002 tot 2005. Voordien bij Beers Bedrijfsauto was hij directeur verkoop en service vanaf 1993 en daarvoor hoofd marketing en services bij DAF.
John Hondebrink heeft als directeur bij MCA Brabant een waardevolle bijdrage geleverd aan de sterke organisatie die MCA Brabant vandaag de dag is. 

Foto: (vlnr) John Hondebrink, zijn opvolger Cees van Elk en de huidige voorzitter Jan-Renier Swinkels bij een manifestatie van MCA Brabant in 2015.