logo

NIEUWSBERICHT

MCA Brabant heeft een verbindende functie binnen het intermodaal transport in de provincie Noord-Brabant. Dat betekent dat wij vervoerders en verladers verbinden met bedrijven die een vervoersvraagstuk hebben. Ook werken we samen met containerterminals, overheden, onderwijsinstellingen en de Rotterdamse havens. Ons doel? Transport over water en per trein stimuleren, zodat de druk op de Brabantse wegen afneemt én we een duurzame en milieuvriendelijke toekomst ingaan.

We doen tal van waardevolle projecten, starten continu duurzame initiatieven en maken steeds meer impact. Dat mag beter gehoord en gezien worden! Zo krijgen we nóg meer partijen enthousiast om samen te werken aan een duurzame toekomst voor onze provincie.

Om MCA Brabant te ondersteunen in de ambities zoeken we een:

- Coördinator Communicatie -
(16-20 uur, ’s-Hertogenbosch)

Wat ga je doen?
In deze nieuwe functie zet je samen met het management en externe partners de contouren uit voor de communicatiestrategie, waarvan het continu zichtbaarder maken van (de resultaten van) MCA Brabant het hoofddoel is. Daarna houd je je bezig met:

- Het aansturen van externe partners op het gebied van grafisch ontwerp, webdesign, tekstschrijven en drukwerkproductie.
- Het beheren van de website in de vorm van het uploaden van bijvoorbeeld nieuwe foto’s, nieuwsartikelen en projecten.
- Het met partners ontwikkelen van middelen als nieuwsbrieven, jaarverslag, factsheets en andere mediaproducties.
- De directie ondersteunen met middelen voor bijvoorbeeld presentaties en beurzen.
- Het beheren van de contentkalender en het posten op social media.
- Het bedenken van nieuwe manieren om MCA Brabant te profileren bij relevante doelgroepen.

Wie ben jij?
Omdat dit een nieuwe functie is, zijn we op zoek naar een communicatiespecialist met voldoende bagage om zelfstandig nieuwe initiatieven te starten en die ook proactief doorpakt totdat de laatste details perfect zijn. En dat allemaal binnen de gestelde deadline. Je hebt dus echt een ondernemende en creatieve mindset. Daarnaast vinden we de volgende zaken belangrijk:
- Je hebt hbo werk- en denkniveau, inclusief een diploma op dit gebied en minimaal drie jaar relevante werkervaring.
- Je hebt kennis over het werken met contentmanagementsystemen en ervaring in het beheren van websites en social media accounts.
- Je hebt vaker samengewerkt met externe partners zoals drukkers, fotografen en ontwerpspecialisten.
- Je bent een kameleon die net zo makkelijk praat met beslissers en beleidsmakers als met leveranciers of partners.
- Jij bent in staat om een communicatieplan of -doel praktisch door te vertalen naar middelen en producties waarmee je de doelen gaat behalen.
- Je weet wat het is om met deadlines te werken en je bent dus een kei in goed plannen.
- Je bent doortastend, houdt moeiteloos alle ballen in de lucht, zorgt dat de lijntjes kort zijn en de afspraken duidelijk.
- Je voelt je thuis in de wereld van transport en hebt een hart voor duurzaamheid, of je bent op zoek naar een functie waarin jij een waardevolle bijdrage kunt leveren aan een bewuste toekomst.

Wat krijg je van ons?
Natuurlijk een prima salaris en daarnaast een kleine club enthousiaste collega’s met een missie. We werken vanuit ’s-Hertogenbosch (naast het provinciehuis), maar deze functie kun je deels vanuit huis invulling geven. Dat betekent dat je ook veel vrijheid krijgt om je werk binnen de kaders en tijdens kantoortijden zelfstandig uit te voeren.

Wil jij dit?
Als jij denkt dat wij naar jou op zoek zijn: mail ons dan! Graag horen we hoe en waarom jij een bijdrage wilt leveren aan de doelstellingen van onze organisatie. We ontvangen dus graag een CV en een korte motivatie. Die kun je sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ter attentie van dhr. H.J. van Engelen
Onze contactgegevens zijn:
MCA Brabant
Brabantlaan 3
5216TV ’s-Hertogenbosch
T: 073 - 610 4752